Debat

Derfor stemmer vi på Janne til den ledige plads i hovedstyrelsen.

Janne er en af de fire kandidater, der stiller sig til rådighed- og tak for det, siger vi.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Janne har gennem mange år arbejdet for at forbedre vilkårene for både lærere/børnehaveklasseledere og elever, først gennem sit arbejde som TR på specialskolen Frejaskolen, siden som bestyrelsesmedlem i Københavns Lærerforening. Vi kender hende gennem dette arbejde, og ved hun brænder for opgaven, uanset om det drejer sig om medlemsinvolvering, bedre sammenhæng mellem opgaver og ressourcer, implementering af A20 eller forebyggelse af vold og trusler.  Kort sagt, hun har de faglige forudsætninger for at blive et aktiv for hovedstyrelsen, DLF og dermed også medlemmerne.

Inklusionsdagsordenen presser skolerne og lærernes arbejdsvilkår i hele landet. Det er et område, som i den grad kræver opmærksomhed og handling fra hovedstyrelsen. Vi vil fremhæve Jannes arbejde og viden inden for det felt. Hun har et godt fundament og erfaringer fra specialområdet gennem hendes arbejde på specialskole, og hun  er en af drivkræfterne i specialnetværket for tillidsfolk i Københavns Lærerforening. Hun har fingeren på pulsen, ved både hvad inklusion betyder i hverdagen, og hvad der skal til for at inklusion kan lykkes. Hendes viden fra sin daglige praksis og det fagpolitiske arbejde kan hun bringe ind i arbejdet i hovedstyrelsen, og vi er ikke i tvivl om, at det vil være et væsentligt og afgørende bidrag til foreningens arbejde med inklusion.

Vi anbefaler at stemme på Janne.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeppe Dehli, formand for Gentofte Lærerforening og

 Inge Thomsen, næstformand i Københavns Lærerforening

Powered by Labrador CMS