Vinder af nyhedsbrevs-konkurrence: ’Så er man opdateret’

Karen Vestergaard er til daglig matematiklærer i indskolingen på Sjølund-Hejls Skole i Kolding. Hun vandt i dag lodtrækningen blandt de mange kongresdelegerede, der i løbet af de seneste dage har tilmeldt sig folkeskolen.dk’s nyhedsbrev.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Tilmeld dig folkeskolen.dk's nyhedsbrev - og vind vin og delikatesser". Sådan har opfordringen lydt til alle, der de seneste tre dage har deltaget i DLF's kongres på Frederiksberg. Karen Vestergaard fra Kolding Lærerkreds blev kl. 10.30 udtrukket som vinder og tog smilende imod præmiekurven med kaffe, vin og chokolade.

"Jeg har længe villet tilmelde mig nyhedsbrevet. Det er vigtigt at have nyhedsoverblikket, når man er med i kredsarbejdet", sagde hun. Fagbladet Folkeskolen kan noget andet end folkeskolen.dk. Men der er brug for begge dele, mener Karen Vestergaard.

"Jeg ser tit på folkeskolen.dk's forside, og så er man opdateret".  

Du kan selv tilmelde dig et personligt nyhedsbrev om de emner, der interesser dig, øverst til højre på folkeskolen.dk