Uændret kontingent til DLF

DLF-kongressen har vedtaget, at kontingentet ikke kommer til at stige i de kommende to år.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"I forbindelse med forårets lockout har vi oplevet en medlemstilgang. Men vi skal jo se længere frem i krystalkuglen. Her tror vi, at blandt andet faldende elevtal og arbejdstidsaftalen betyder, at der kommer en medlemsnedgang", sagde Anders Bondo, da han fremlagde foreningens regnskab og budget. Tilbagegangen forventes at være på cirka 3000 medlemmer.

Stærk forening Derfor regner DLF med at spise lidt af formuen frem mod 2016.  Foreningen vil dog stadig være velfunderet økonomisk.

DLF er stadig godt polstret

"Det giver os tid. Men det er klart, at hvis man regner med et underskud, så skal man på et tidspunkt gøre noget. Det har vi heldigvis noget tid til at se på", sagde Anders Bondo.

"Når vi fremstår som en så stærk forening, skyldes det medlemmernes opbakning. Men man skal heller ikke underkende, at vi har en stærk økonomi", sagde han.

Hovedstyrelsen indstillede desuden, at der blev vedtaget en budgetramme på 1,8 procent i 2015. Det er også sket tidligere, men uden at foreningen har gjort brug af muligheden. Det blev også vedtaget, at der ikke sker henlæggelser til særlig fond.