Debat

Svar til Torben Mørup

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vurderingen af min beretning vil jeg overlade til læserne selv. Den kan læses på folkeskolen.dk: /~/Documents/42/59442.pdf

Danmarks Lærerforening skal behandle kongressens gæster med respekt - ingen tvivl om det.

Jeg hørte nogle grine en enkelt gang under ministerens tale. Det skete, i forbindelse med at ministeren forklarede, at folkeskolereformen vil betyde, at der vil blive etableret teamsamarbejde mellem lærerne. Jeg opfattede ikke, at der var tale om et »hånligt grin«, men snarere et udtryk for overraskelse, som konsekvens af at mange i salen oplever, at det allerede er en del af skolens dagligdag.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

De internationale gæster gav samstemmende udtryk for, at de var imponerede over, at Danmarks Lærerforening med forårets hændelser som baggrund viste såvel ministeren som KL den imødekommenhed, som de oplevede.

Din kritik af kongressen kan virke noget uforståelig, al den stund at du dagen efter kongressens åbning i Politiken selv udtrykte følgende om ministerens tale: »Hun virkede ikke, som om hun troede på sine egne ord, som om hun godt vidste, at hun havde en dårlig sag«.

Powered by Labrador CMS