DLF-sekretariatschef stopper – med til kongres for sidste gang

”Nogle er med til kongres for sidste gang, nogle ved det ikke selv, mens andre ikke genopstiller”, sluttede formand Anders Bondo Christensen kongressen af. Selv har han deltaget i kongressen i 28 år, men det er langt overgået af sekretariatschef Hans Ole Frostholm. I mindst 40 år har han styret kongressen, men det var sidste gang i år.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hans Ole Frostholm stopper og går på pension her senere på året.

"I mindst 40 år har Hans Ole Frostholm styret kongressen med hård hånd. I har set ham kommandere rundt med stemmetællerne. Et år havde vi elektronisk afstemning, og det gik helt i skudder-mudder. Jeg er sikker på, at det var Hans Ole, der saboterede det. Han ville ikke slippe det", sagde Anders Bondo med et grin.

De kongresdelegerede klappede meget længe og meget højt af sekretariatschefen, inden formanden sluttede med "Vi kæmper videre". Og det var så den kongres.