Ned med skuldrene, forældre...

...vi børn skal nok klare den. Det er budskabet fra to lærerbørn (og deres mor) i en sej rap, som måske kan dulme den dårlige samvittighed hos forældre til fjernunderviste børn.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lena Lorenzen Steen er viceskoleleder på Augustenborg Skole på Als og så er hun mor til Konrad og Arthur, som i disse dage skal fjernundervises. 

Man skulle tro at det med hendes lærerfaglige baggrund gik som en leg, men det er ikke det, børnene oplever. De er trætte af arbejdsbyrden og synes, deres mor trænger til at blive mindet om, at det hele nok skal gå. Det har de lavet en sang om, som Augustenborg Skole delte på sin facebook-side fredag, hvor den lynhurtigt blev set 5000 gange. Så den er det helt sikkert andre forældre, lærere og ikke mindst lærere, der også er forældre, der kan have glæde af.

Powered by Labrador CMS