Skoler forbliver åbne i Nordjylland

Skoler og daginstitutioner får lov til at forblive åbne, men voksenundervisning begrænses til nødundervisning. Det siger borgmester i Vesthimmerland Per Bach Laursen til Tv Midt-Vest, efter at han og seks af hans nordjyske borgmesterkolleger har fået besked om, at de nordjyske kommunegrænser lukkes i et forsøg på at inddømme den coronavirus, som har spredt sig fra nordjyske minkfarme til mennesker.

SMITTET I SKOLEN?

Smitten stiger blandt børn og teenagere, og mangelærere frygter at tage coronasmitte med hjem fra skolen. Meneksperterne beroliger med, at børn ikke smitter retmeget. Folkeskolen vil gerne kaste lys over,hvor mange lærere, der bliver smittet på skolen. Har du grund tilat tro, at du er blevet smittet med coronavirus på jobbet? Såkontakt redaktionen på folkeskolen@folkeskolen.dk eller klikher

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

dr.dk: Live - Nye restriktioner på vej i Nordjylland