Debat

Anbefaling fra tidligere hovedstyrelsesmedlem Ulla Koch Sørensen

Du har forhåbentlig modtaget mail fra Danmarks Lærerforening vedrørende suppleringsvalg til Hovedstyrelse. Et medlem er trådt ud og derfor er der nu valg til den ledige plads. Der er fire kandidater, men kun en af dem er Børnehaveklasseleder og hører dermed til fraktion 2.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Siden 1972 har der været en repræsentant fra fraktion 2 i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse, men desværre var der ikke stemmer nok til at, Pia Tine Jessen kom ind da der var valg i december 2019. Nu har vi chancen igen da Pia Tine Jessen har valgt at stille op. Nogen vil måske påstå, at uanset hvem der vælges til hovedstyrelsen så arbejder hovedstyrelsen for alle medlemmer. Sådan bør det også være, MEN med den erfaring jeg har med fra mine 12 år i hovedstyrelsen ( 2008-2020) så ved jeg, at det betyder noget at der er en stemme der kender til området - ikke kun Børnehaveklassen,men indskolingen. Vi er igennem årene blevet færre børnehaveklasseledere så det vil få stor betydning hvis du udover selv at stemme får reklameret for Pia Tine Jessen så dine kolleger også stemmer den vej.

Valget slutter den 10. Marts og har du ikke modtaget mail til at stemme så kan du gøre det på Danmarks Lærerforenings hjemmeside.🍀🍀🍀

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS