Syv lærere fyres i Faaborg-Midtfyn

Før påske havde fem lærere i Faaborg-Midtfyn fået besked om, at de skulle forflyttes, og nu har yderligere syv lærere fået et fyringsbrev. Der er ikke flere stillinger i kommunen, men lærerne kan måske håbe på et job i nabokommunen Kerteminde.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tina Jensen har været ansat på Langeskov Skole i over tre år. Hun var fuldstændig uforberedt på en fyring.

"Det kom som et kæmpe chok for mig. Jeg havde ingen idé om, at der skulle fyres fastansatte, så det kom helt bag på mig", siger hun til Fyens Stiftstidende.

Fyringerne skyldes besparelser og faldende elevtal, fortæller formand for Lærerkredsen Faaborg-Midtfyn, Kerteminde Irma Trebbien.

"Vi havde en fornemmelse af ville ske", siger hun til folkeskolen.dk. "Der er ingen lærerjob at hente i Faaborg-Midtfyn og heller ikke i Nyborg. Men i Kerteminde kan der måske blive ledige stillinger, så der kan de måske være heldige".

Læs mere

Fyens Stiftstidende

Powered by Labrador CMS