Debat

Stem nej i solidaritet

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg ønsker en aftale. Men jeg ønsker en aftale, der sikrer og understøtter, at alle mine kollegaer i hele landet får de bedste arbejdsvilkår.

Denne aftale sikrer ingen økonomi/penge til trængte skoler, og det er i sidste ende økonomien, der sikrer ordentlige arbejdsvilkår.

Denne aftale sikrer heller ikke mod kommende forringelser for skoler/kommuner, som lige nu arbejder under rimelige økonomiske vilkår.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Mange ledere på skolerne vil gerne sikre medarbejderne de bedste vilkår, men pengene er ikke til det. Derfor må jeg stemme nej. Det er det eneste rigtige at gøre

Jeg vil en aftale, som ikke efterlader nogen på bagperronen. Vi skal være solidariske, det er derfor, vi er medlemmer af en fagforening.