Debat

Kommer der et svar fra ministeren?

Foretrækker undervisningsministeren lov 409's fastlæggelse af lærernes arbejdstid som tilstedeværelsestid, eller anbefaler hun indgåelse af lokalaftaler med den fleksibilitet, de åbner op for?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg spurgte for nylig i Folkeskolen Merete Riisager (www.folkeskolen.dk/601462/anbefaler-ministeren-lokale-aftaler), om hun forventer, at lærerne bryder lov 409 og yder en ekstra, ulønnet arbejdsindsindsats hjemme, eller om hun anbefaler, at kommunerne, som loven giver mulighed for, indgår lokalaftaler med de lokale kredse under Danmarks Lærerforening for at gøre en mere fleksibel udnyttelse af lærernes arbejdstid mulig. Hun har ikke svaret. Kommer der et svar?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS