Forhandlingsleder for de statsansatte, herunder friskolelærerne, Flemming Vinther, ankommer her til Finansministeriet medbringende tandbørste med videre til det, der forventes at blive det afsluttende forhandlingsdøgn.

OK18: Natlig slutspurt i Finansministeriet

Kl. 15 i eftermiddags mødte repræsentanterne for de ansatte i staten op i Finansministeriet på Slotsholmen medbringende tandbørster og papirbunker til det, der forventes at være det afgørende døgn for overenskomstforhandlingerne på hele det offentlige arbejdsmarked.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I en video, som Lærerforeningens formand Anders Bondo Christensen har optaget i en pause i forhandlingerne her til aften, forklarer han, at de kommunale forhandlinger afventer forhandlingerne om den økonomiske ramme med innovationsminister Sophie Løhde, der repræsenterer statens som arbejdsgiver.

Anders Bondo siger, at han forventer en afslutning inden i morgen tidlig, eller inden for maksimalt et døgn. Målet er en aftale, men: "Måske - hvad vi bestemt ikke håber - må vi konstatere, at vi ikke kan nå i mål".

Som tidligere beskrevet på folkeskolen.dk koordinerer forhandlerne i stat og kommuner tæt.

OK18: Offentlige fagforeningsledere står sammen 

 

Powered by Labrador CMS