Debat

Formandens eftermæle

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg ser i Folkeskolennummer 14, at Pernille List Kristensen, tillidsrepræsentant ved Højmarkskolen i Holsted, ønsker en ny formand for Danmarks Lærerforening, der har »mere positiv fokus på, hvad man står for, i stedet for negativ fokus på, hvad man er imod. En udvikling i retning mod at finde løsninger i stedet for at skabe konflikter«.

Tronskifte 

Underforstået at Anders Bondo Christensen har været negativ og skabt konflikter.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

I hvilken verden lever hun? I de 18 år, Anders Bondo Christensen har været formand for foreningen, har han altid været positiv og søgt løsninger. Men det er åbenbart lykkedes for KL og Michael Ziegler at skabe et image om ham som en person med »nejhatten« på, så det har slået rod langt ind i medlemmernes rækker.

Jeg vil ønske, at Anders Bondo Christensens eftermæle må blive, at han opnåede langt bedre resultater, end man kunne forvente, når man var oppe imod en overvældende modstander, der til tider havde statsmagten i ryggen.