Pia Henriksen (til højre) med kredsformand i Albertslund Maiken Bryde Amisse.

Hjernerystelse kan spænde ben for formandskandidat

Pia Henriksen, der så sent som i torsdag stillede op som fjerde kandidat til at efterfølge Anders Bondo som formand for Lærerforeningen, tæller lige nu på knapper i forhold til, om hun må opgive at stille op.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pia Henriksen vil kæmpe for et samlet og synligt DLF 

Hun har fået hjernerystelse og erkender i et opslag på Facebook i dag, at hun har undervurderet tidshorisonten i forhold til, hvornår hun er rask igen. Hun har derfor meldt afbud til den igangværende valgturne. 

Hun understreger, at hendes kandidatur var og er dybt alvorligt ment:

"Helbredet er dog det vigtigste. Der er jo også et liv efter valget, og jeg har både en skoleklasse og mine egne børn, som venter på, at jeg bliver mig selv igen", skriver hun og tilføjer: 

"Jeg går ikke grædende i seng, for alle ved jo, at jeg ikke bliver formand, og selvom jeg ikke får fuldført missionen denne gang, så har vi alligevel sendt en tilpas forstyrrelse ind i vores organisation".

 

Læs mere

Pia Henriksens blog påfolkeskolen.dk/formandsvalg