"I løbet af de sidste halvanden dags kongres er der en skole og en lærer, som er nævnt rigtig mange gange, også af mig selv. Det er selvfølgelig Sofiendalskolen i Aalborg og lærerne Vivan og Martin", sagde Anders Bondo, da han inviterede de to lærere til talerstolen.

"Folkeskolen Forfra"-lærere hyldes på DLF-kongres

Lærerne i tv-programmet 'Folkeskolen Forfra' bliver igen og igen nævnt fra talerstolen på DLF’s kongres. I dag kom de to hovedpersoner Vivian Eriksen og Martin Szwed forbi og blev hyldet for at vise lærernes hverdag for hele Danmark.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der var bragende klapsalver, da de to lærere Vivian Eriksen og Martin Szwed i dag besøgte Danmarks Lærerforenings kongres. Foreningens formand Anders Bondo Christensen stod klar til at takke dem.

Læreren fra tv: Lov 409 og reform skal ikke knække mig

"Når kongressen står og klapper, så er det fordi jeres indsats og Sofiendalskolens indsats i 'Folkeskolen Forfra' har rigtig stor betydning for os. Det billede, I tegner som engagerede, dygtige lærere, som brænder for jeres arbejde, som vil de elever der er på skolen. Det er lige præcis det lærerbillede, vi gerne vil have. Den ærlighed i har over for de muligheder der er for at løfte opgaven på en ordentig og seriøs måde, det er virkelig utroligt værdifuldt for os. Derfor vil vi gerne sige jer tak for det", sagde han.

De to lærer fik hver en stor sølvindpakket æske med chokolade. Han benyttede også lejligheden til at sende en hilsen Sofiendalskolens ledere.

"I må meget gerne tage hilsenen med til alle kollegerne på skolen inklusive lederen og sige, at I betyder meget for vores muligheder for at hjælpe alle lærere i Danmark med at få nogle bedre arbejdsvilkår. Tusind tak skal I have".