Anmeldelse Letlæsning
0   150

Stop så det der!

Stop så det der!

Fakta


Titel
Stop så det der!

Forfatter
Annette Bjørg Koeller

ISBN
9788763816175

Pris
149,95 kroner

Sider
64 sider

Serie
Zoom Ind

Type
Bog

Forlag
Forlaget Forum

Realistisk fortælling om Mia på ti, der ser tre store piger tage mobilen fra en lille dreng. Men hun siger ikke noget. Og det nager! Hun bliver nødt til at handle. Men drengen vil ikke have hjælp fra hende. Hvordan hjælper man en, der bare vil være i ubemærkethed?

Artiklen fortsætter under banneret

Det er en vedkommende bog om et svært moralsk dilemma - om det svære ved at træffe de rigtige etiske valg og sige fra på vegne af andre.

Bogen rummer en fin beskrivelse af et børneunivers, hvor alle ens forkerte handlinger trykker og nager, men måske kræver et alt for stort mod at gøre noget ved.

Miljøbeskrivelserne og persontegningerne giver læseren tilstrækkeligt til at gætte med på handlingen, men samtidig ikke mere, end at man læser med i spænding til sidste side.

Bogen har illustrationer, der viser Mias handlinger og Mias sindstilstand. Bogen anbefales til selvstændig læsning for elever på 8-12 år. Eller læsning og efterfølgende samtale for mindre grupper - for eksempel i undervisning, der har fokus på temaer som mobning og etik.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.453 andre er allerede tilmeldt