Folketingsvalg 2019
0   18

Lærer-farvel til en minister

Merete Riisager genopstiller ikke, og derfor vil der uanset udfald sidde en ny minister i Undervisningsministeriet efter grundlovsdag. Folkeskolen.dk har bedt tre lærere om at komme med et bud på hendes eftermæle

Liselotte Bak

Alder: 61 år

Artiklen fortsætter under banneret

Skole: Helsingør Skole

Funktion: Lærer, næstformand i Helsingør Lærerforening og arbejdsmiljøansvarlig

"Merete Riisager er den dygtigste undervisningsminister, vi har haft i årevis. Hun har været samarbejdsvillig, har en uddannelse inden for pædagogik og har åbenlyst kæmpe kendskab til området. Det er mit allerstørste ønske til en ny minister: Et indgående kendskab til folkeskolen, dens formål og dens generelle virke. Alternativt en, der er klar på at sætte sig ind i virkeligheden i stedet for at gå til embedet med et ønske om at ændre en masse ud fra ideologiske synsninger".

Navn: Pernille List Kristensen

Alder: 33 år

Skole: Højmarkskolen i Holsted

Funktion: Lærer, tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem  

"Jeg synes faktisk, det er en skam, at vi skal af med Merete Riisager. Der har været en positiv udvikling i forhold til synet på folkeskolen og lærerne det seneste halve år. Det er kommet større respekt for vores arbejde i stedet for den gamle sang om, at vi er for pjevsede og altid brokker os".

Navn: Bruno Barbalho

Alder: 37 år

Skole: Hendriksholm Skole i Rødovre

Funktion: Lærer, tillidsrepræsentant, kredsstyrelsesmedlem 

"Jeg er ikke voldsomt liberal politisk set, men jeg har godt kunne lide Merete Riisagers liberale tilgang til for eksempel inklusion, hvor midlerne er blevet decentraliseret og ansvaret lagt ud på de enkelte skoler". 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ