Siden 1995 har Paul Brüniche-Olsen stået i spidsen for Lærernes Pension som administrerende direktør. I perioden er medlemstallet vokset fra 15.000 til i dag knap 150.000 medlemmer.

Lærernes Pensions direktør går på pension

Paul Brüniche-Olsen, administrerende direktør i Lærernes Pension, har besluttet at gå på pension d. 1. oktober 2019.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Det har været en fantastisk rejse. Nu synes jeg, tiden er kommet til at give stafetten videre. Jeg har været med fra trepartsforhandlingerne i 1988 om arbejdsmarkedspensioner, der såede frøene til det, der nu flere år i træk i internationale undersøgelser er kåret som verdens bedste pensionssystem", siger Paul Brüniche-Olsen i en pressemeddelelse.

I efteråret blev Lærernes Pension kåret som det pensionsselskab med det bedste image på baggrund af interviews med 5.000 danskere. I januar indtog Lærernes Pension ligeledes førstepladsen i Loyalty Groups kåring af pensionsselskaber med de mest loyale kunder, og fik i marts en førsteplads i FinansWatch og Calibers måling af tillid til pensionsselskaberne. 

Anders Bondo Christensen er formand for både Lærernes Pensions bestyrelsen og Danmarks Lærerforening.

"Paul har stået i spidsen for Lærernes Pension gennem stort set hele selskabets 26-årige historie og har i den periode været den drivkraft, der har sikret, at pensionsselskabet i dag blandt medlemmerne af de faglige organisationer i Lærernes Centralorganisation og i offentligheden står som et højt respekteret selskab med lave omkostninger, et fornuftigt og absolut konkurrencedygtigt afkast og en medlemstilfredshed, der ligger helt i top", siger han.

"Det skyldes i høj grad Pauls forståelse for lærernes situation, ønsker og behov. Paul var blandt hovedarkitekterne bag dannelsen af Forca, og Paul har sin store andel i, at Forca i dag er et veldrevet selskab", siger formand i Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen. 

Powered by Labrador CMS