Lærernes Pension
0   21

Lærernes Pensions direktør går på pension

Paul Brüniche-Olsen, administrerende direktør i Lærernes Pension, har besluttet at gå på pension d. 1. oktober 2019.

"Det har været en fantastisk rejse. Nu synes jeg, tiden er kommet til at give stafetten videre. Jeg har været med fra trepartsforhandlingerne i 1988 om arbejdsmarkedspensioner, der såede frøene til det, der nu flere år i træk i internationale undersøgelser er kåret som verdens bedste pensionssystem", siger Paul Brüniche-Olsen i en pressemeddelelse.

I efteråret blev Lærernes Pension kåret som det pensionsselskab med det bedste image på baggrund af interviews med 5.000 danskere. I januar indtog Lærernes Pension ligeledes førstepladsen i Loyalty Groups kåring af pensionsselskaber med de mest loyale kunder, og fik i marts en førsteplads i FinansWatch og Calibers måling af tillid til pensionsselskaberne. 

Artiklen fortsætter under banneret

Anders Bondo Christensen er formand for både Lærernes Pensions bestyrelsen og Danmarks Lærerforening.

"Paul har stået i spidsen for Lærernes Pension gennem stort set hele selskabets 26-årige historie og har i den periode været den drivkraft, der har sikret, at pensionsselskabet i dag blandt medlemmerne af de faglige organisationer i Lærernes Centralorganisation og i offentligheden står som et højt respekteret selskab med lave omkostninger, et fornuftigt og absolut konkurrencedygtigt afkast og en medlemstilfredshed, der ligger helt i top", siger han.

"Det skyldes i høj grad Pauls forståelse for lærernes situation, ønsker og behov. Paul var blandt hovedarkitekterne bag dannelsen af Forca, og Paul har sin store andel i, at Forca i dag er et veldrevet selskab", siger formand i Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Lærersenior er for lærere, som er pensioneret eller på vej dertil. I samarbejde med fraktion 4 - pensionisterne i Danmarks Lærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
540 andre er allerede tilmeldt