Madkundskab
0   4

24 millioner til Smag for livet

Forsknings- og formidlingscentret Smag for Livet har fået 24 millioner kr. af Nordeafonden til de næste tre år at sætte smagen i centrum på en række uddannelser.

En af de overordnede mål for de næste tre år, er at børn og unge får mulighed for at tilegne sig viden om smag. Og får evner og kompetencer inden for madhåndværk. Nogle af de uddannelsesinstitutioner, som er med i projektet er University College Lillebælt og Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse.

"Smag for Livet er et modeleksempel på, hvad samarbejde på tværs af fag og institutioner kan skabe under de rigtige omstændigheder. Det ser vi frem til at videreudvikle nu," siger Erik Knudsen, rektor for University College Lillebælt og projektejer af Smag for Livet.

Konkret skal centret for eksempel involvere kokkeelever og lærerstuderende i at lave undervisningsforløb og tage ud på madfestivaler og andre events for at lade især børn og unge eksperimentere og lære gennem deres smag.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
747 andre er allerede tilmeldt