"Der er ikke et resultat nu", sagde Anders Bondo Christensen, før han forlod Forligsinstitutionen for at mødes med de lokale kredsformænd i Danmarks Lærerforening.

Endnu en pause: Bondo mødes med DLF's kredsformænd

Kun godt to timer efter, at forhandlingerne blev genoptaget her til morgen, er der igen pause. Denne gang spisepause. "Arbejdsgiverne har brug for lidt tid", sagde Flemming Vinther, da han forlod Forligsinstitutionen. Forhandlingerne genoptages 13.30.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lærernes formand Anders Bondo skyndte sig ud af døren i pausen, fordi han fik mulighed for at tage hen og tale til DLF's kredsformænd, der er samlet i København.

"Vi har vores kredsformænd samlet. Når jeg nu har chancen for at opdatere dem på, hvor vi er henne, så vil jeg benytte mig af det", sagde Anders Bondo. 

"Kan man tolke det i retning af, at I skal over og have klappet noget af?", spurgte en journalist.

"Jeg har samlet kredsformændende, for det er sådan, at når der foreligger et resultat, så skal vores hovedbestyrelse først godkende det. Men så har vi en lang tradition for, at vi gerne vil orientere vores lokale kredsformænd så hurtigt som overhovedet muligt. Der er ikke et resultat nu. Men jeg får en chance for at tale med dem, og derfor løber jeg nu", siger Anders Bondo og fortæller, at forhandlingerne genoptages igen kl. 13.30.

De statsansattes topforhandler Flemming Vinther greb også chancen for at komme ud i solen: 

"Arbejdsgiverne har brug for lidt tid. Nu går vi ud og nyder det gode vejr og ser, om vi kan få lidt frokost, og så er vi tilbage igen", siger han.