Dan Boyter, ny formand for Det Centrale Handicapråd, skriver i en mail til Politiken, at han skal have noget tid til at forholde sig til den nye situation, inden han vil kommentere udflytningen til Brovst.

Flytning forringer Handicaprådets kontakt til det landspolitiske system

Det vil i fremtiden tage over fire timer, hvis de ansatte i Frivilligrådet og Det Centrale Handicapråd skal mødes med ministeriets medarbejdere i København eller de store frivillighedsorganisationer, der også har hovedkvarterer i København. Den slags møder afholdes der i øjeblikket omkring 25-40 af om ugen, skriver Politiken. Eller de kan skære to-tre timer af transporten med fly og taxi, men uanset transportformen vil det give markante udfordringer, at regeringen rykker rådene fra København til Brovst. ”Rådenes kontakt til det landspolitiske system vil under alle omstændigheder forringes. Som minimum må man se frem til betydelige rejseudgifter”, vurderer Jens Hauch, vicedirektør i tænketanken Kraka.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

DH bekymret for udflytning af handicapråd

 

politiken.dk: »Det er lidt svært at se logikken«: Råd flyttes til Brovst, men alle møderne er i København

Powered by Labrador CMS