Voksenspecialundervisning
0   0

DH bekymret for udflytning af handicapråd

Det Central Handicapråd (DCH) bliver flyttet til Brovst som en del af den udflytningsplan, regeringen har præsenteret i dag. Det bekymrer Danske Handicaporganisationer (DH), som forudser, at rådet mister medarbejdere.

"Jeg frygter, at vigtig viden vil gå tabt, når Det Centrale Handicapråd formentlig mister medarbejdere og skal igennem forandringer. Handicaprådet har en vigtig opgave i at samle viden og skabe samarbejde mellem myndigheder, organisationer, erhvervsliv og andre", siger Thorkild Olesen, formand for DH i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under banneret

Han peger på, at regeringen har ambitiøse planer om at fjerne diskrimination og skabe flere job til mennesker med handicap.

"Det Centrale Handicapråd har en central rolle i at rådgive regeringen, og det gør man bedst ved at være tæt på regeringen", siger Thorkild Olesen.

Det Centrale Handicapråd flyttede i 2016 sammen med Sekretariatet for Frivilligrådet i København og består af 11medarbejdere. Sekretariatet for Frivilligrådet skal følge med til Brovst.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.285 andre er allerede tilmeldt