Specialundervisning
0   1

Erhvervsleder ny formand for Det Centrale Handicapråd

Dan Boyter er tiltrådt som formand for Det Centrale Handicapråd, udpeget af socialminister Mai Mercardo (K). Dan Boyter har været direktør for Pressalit A/S i Ry, der laver hjælpemidler til mennesker med handicap. I dag arbejder han på projekter og sidder i bestyrelser inden for kultur, sociale organisationer og mangfoldighedsledelse og i DR. ”Jeg ser indsigten i både erhvervslivet og det sociale område som en fordel. For der er brug for samarbejde på kryds og tværs, hvis samfundet skal indrettes, så det bliver godt at leve i med et handicap”, skriver Dan Boyter i en nytårshilsen på rådets hjemmeside.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.221 andre er allerede tilmeldt
Få mere specialpædagogik

VIDSTE DU, at du lige nu er på Folkeskolens netværk for specialpædagogik?

Tilmeld dig på netværket og få en mail hver anden uge med alt det nyeste.

Netværket Specialpædagogik