Lærer- og efteruddannelse
0   204

UCC planlægger læreruddannelse i Hillerød

En ny læreruddannelse i Hillerød kan måske blive virkelighed. Professionshøjskolen UCC forhandler i øjeblikket med Hillerød Kommune for at finde ud af, om de tror på, at de kan tiltrække de 100 nye studerende, der skal til for at åbne læreruddannelse i byen.

Hillerød og de omkringliggende kommuner har længe haft svært ved at tiltrække tilstrækkeligt med læreruddannet personale til skolerne. Men der kan måske være hjælp at hente.

Rektor for professionshøjskolen UCC i København Laust Joen Jakobsen fortæller til folkeskolen.dk, at UCC overvejer at udbyde læreruddannelsen i Campus Nordsjælland i Hillerød, som i forvejen huset pædagog-, sygeplejerske-, socialrådgiver-, psykomotorik og fysioterapeutuddannelser.

Artiklen fortsætter under banneret

"Hvis det skal være bæredygtigt, skal vi kunne tiltrække 100 nye studerende om året. Det skal ikke være en konkurrent til vores københavnske læreruddannelser. Men vi forhandler i øjeblikket med kommunen om, hvad der kan lade sig gøre. Hvis det kan hænge sammen vil vi meget gerne", fortæller han.

Professionshøjskolen UCC har uddannelser i Nordsjælland, på Bornholm og i København, hvor blandt andre læreruddannelserne Zahle og KDAS/Blaagaard 5. september flytter ind i helt nybyggede lokaler på Campus Carlsberg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ