Læreruddannelsen
0   204

UCC planlægger læreruddannelse i Hillerød

En ny læreruddannelse i Hillerød kan måske blive virkelighed. Professionshøjskolen UCC forhandler i øjeblikket med Hillerød Kommune for at finde ud af, om de tror på, at de kan tiltrække de 100 nye studerende, der skal til for at åbne læreruddannelse i byen.

Hillerød og de omkringliggende kommuner har længe haft svært ved at tiltrække tilstrækkeligt med læreruddannet personale til skolerne. Men der kan måske være hjælp at hente.

Artiklen fortsætter under banneret

Rektor for professionshøjskolen UCC i København Laust Joen Jakobsen fortæller til folkeskolen.dk, at UCC overvejer at udbyde læreruddannelsen i Campus Nordsjælland i Hillerød, som i forvejen huset pædagog-, sygeplejerske-, socialrådgiver-, psykomotorik og fysioterapeutuddannelser.

"Hvis det skal være bæredygtigt, skal vi kunne tiltrække 100 nye studerende om året. Det skal ikke være en konkurrent til vores københavnske læreruddannelser. Men vi forhandler i øjeblikket med kommunen om, hvad der kan lade sig gøre. Hvis det kan hænge sammen vil vi meget gerne", fortæller han.

Professionshøjskolen UCC har uddannelser i Nordsjælland, på Bornholm og i København, hvor blandt andre læreruddannelserne Zahle og KDAS/Blaagaard 5. september flytter ind i helt nybyggede lokaler på Campus Carlsberg.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
76 andre er allerede tilmeldt
Blog om lærerstuderende

Har du, eller nogen du kender, lyst til at blogge om lærerstudiet?

Vi vil meget gerne have bloggere på netværket Lærerstuderende, som vil dele ud af erfaringer, gode ideer og holdninger.

Søg om at få en blog, så kontakter vi dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak.

Søg om at få en blog her