Debat

Jeg bager på Anders Liltorp

Vores formand i Rødovre er det rette valg for DLF´s medlemmer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jo, det er mig fra bagedysten, men dette indlæg har intet med det at gøre! Og så alligevel. I forbindelse med min deltagelse i programmet, har jeg haft behov for en høj grad af forståelse, frihed og fleksibilitet i mit arbejde. Og det har jeg mødt. Selvfølgelig fra mine gode kolleger, men også i den grad fra min ledelse. Og det er min pointe: Samarbejdet på min skole i Rødovre er præget af lyst og vilje til at få tingene til at fungere, og sådan mener jeg, det er i hele kommunen. Det kan vi give Anders Liltorp en stor del af æren for. Anders er nemlig en formand, der altid søger dialog og løsninger. For ham er samarbejde og ikke konflikt vejen frem.

Jeg tror på, at det har sat sig spor i hele vores system.Det betyder ikke, at lærerne og vores kreds æder hvad som helst. Vi har nu fået en lokal professionsaftale, og den har været længe undervejs. Det har den været fordi, Anders kan finde ud af at sige nej...og så komme med et udkast til noget bedre. Der er ingen smækkede døre, men altid et bedre argument, når Anders Liltorp forhandler. Det er noget, der står respekt om - hos forvaltning, skoleledere og selvfølgelig medlemmerne.Vi har brug for en stædig, intelligent og sympatisk type som Anders i DLF´s hovedstyrelse. Derfor skal du stemme på ham.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget