»Du kunne jo for eksempel skrive din stil«


På Christian Broes underarm løber tegneseriefiguren Stoffer efter Steen. »Det er en fed idé, hvad skulle jeg gøre uden dig«, spørger Steen på armen. »Du kunne jo for eksempel skrive din stil«, svarer Stoffer.

Publiceret

del din tatovering

Vil du også vise kollegerne dinetatoveringer, kan du gøre det ved at lægge et billede på Instagrammed hashtagget #tussedelærere så vil billedet blive vist her påsiden. Skriv gerne lidt om motiverne og også gerne om dereaktioner, du møder i skolehverdagen.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Christian Broe (28) er på barsel fra sin lærerstilling på Dalumskolen i Odense. Og mange tror, at hans tatovering er en hentydning til hans arbejde.

»Det er det ikke. Det var et fedt billede. Så tog vi teksten med. Men man kan jo lave koblingen til at være lærer, hvis det er det, man vil«.

Christian Broe har otte tatoveringer, og han håber at få én mere allerede i næste uge med old school svaler.

»Jeg har fået forundrede reaktioner. Jeg har aldrig haft en leder, der stillede sig kritisk over for det. Før jeg blev rigtig lærer, var jeg tilkaldevikar. Da jeg blev ansat, spurgte jeg, hvordan de havde det med synlige tatoveringer. Skolelederen sagde, at de ville afspejle verden udenfor, så det var ikke et problem«.