Lolland Kommune
0   942

Demonstration i Nakskov mod massefyring af lærere

"Lolland Kommune har et af landets dyreste skolevæsener. Ja, og hvad så? Det er vel ikke fordi blåøjede politikere blindt har delt penge ud? Nej, det er udelukkende, fordi det er nødvendigt", sagde kredsformand Henrik Hansen, da han i går aftes talte i Nakskov til demonstration mod bebudede massefyringer i skolerne.

"Det er nødvendigt, hvis vores elever skal blive så dygtige som muligt - ligesom de skal det i Søllerød eller andre steder i Nordsjælland, hvor elevgrundlaget, livsgrundlaget og det økonomiske grundlag er langt fra det lollandske", sagde Henrik Hansen.

"Politikerne i vore kommuner har også en opgave - nemlig at arbejde for, at der i lille Danmark er lige vilkår for alle - uafhængig af den geografiske placering. Jeg anerkender selvfølgelig de økonomiske udfordringer vi har som kommuner her på Sydhavsøerne. Økonomien kræver benhårde prioriteringer, men jeg mener, at prioriteringerne lige nu er helt forkerte".

Artiklen fortsætter under banneret

Kredsformanden talte også om skolereformen, den øgede arbejdstid for lærerne og arbejdstidsloven. Alt sammen noget der betyder, at lærere og pædagoger på skolerne løber meget stærkt og arbejder under pres. Han takkede også forældrene for deres støtte i foråret under lockouten.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ