Lockout 2013
5   3618

Hent e-bogen: fortællingen om lærerlockouten

"Knockout - fortællingen om lærerlockouten" hedder en ny bog udgivet af fagbladet Folkeskolen, som samler hele det historiske forår. E-bogen kan læses på både computer, mobil og tablet, og findes i to udgaver - en interaktiv og en ren tekst/billede-version. Hent dem gratis her.

E-bogen
E-bogen kan du læse på din computer, gemme i iBooks eller lignende på din iPad eller læse på andre e-bogs-læsere. Denne version består udelukkende af tekst og billeder - som en normal bog.

For at hente e-bogen, tryk her:

Artiklen fortsætter under banneret

Hvis du trykker på linket til denne version på din iPad, bliver du spurgt, om du vil åbne bogen i iBooks. Hvis du gemmer den på din computer, kan du efterfølgende overføre til iPad/e-bogslæser eller læse den på computeren via e-bogsprogram uden at have netforbindelse. Hvis det er første gang, du downloader en e-bog på computeren, skal du altså først installere et særligt program. Det kan downloades via linket til højre, hvor der også er link til en hjælpeguide.

E-magasinet
Du kan også vælge at læse den interaktive udgave af e-bogen - vores e-magasin. Denne version kan læses på både computer og tablet, men kræver netadgang, mens du læser den. Til gengæld indeholder den både tekst, billeder, video, links og interaktive kort.

E-magasinet finder du her:

God fornøjelse!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ