Åbent brev til Corydon: Giv forhandlingerne en chance

Syv faglige organisationer der alle har medlemmer på social- og sundhedsskolerne har sendt en åbent brev til Bjarne Corydon, hvor de opfordrer ham til at sætte gang i forhandlingerne med organisationerne.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi er klar til at forhandle og vi er sikre på, at vi sammen kan finde en løsning til gavn for de unge og hele samfundet", står der i brevet. Organisationerne henviser til regeringsgrundlaget, hvor der står, at "viden og uddannelse er grundlaget for fremtidens velstand. Derfor skal flere unge have en uddannelse og færre falde fra".

Sosuundervisere forsøger at få Corydon til forhandlingsbordet

 Men organisationerne mener, at lockouten af underviserne kan betyde, at regeringen spænder ben for sit eget regeringsgrundlag. "Sæt gang i forhandlingerne med de organisationer, der repræsenterer medarbejdere, som uforskyldt er endt i en konflikt uden mulighed for at forhandle", står der i brevet. Brevet er underskrevet af formændene fra Dansk Sygeplejeråd, Dansk Socialrådgiverforening, Socialpædagogernes Landsforbund, Farmakonomforeningen, Danske Fysioterapeuter, Ergoterapeutforenigen og Danmarks Lærerforening.