Tine Engstrøm og kollegaerne stod klar med T-shirts og informationsmateriale på Blågårdskole.

The og forældreopbakning på Blågård Skole

Opbakning og the fra forældrene varmede for lærerne på Blågård Skole, hvor humøret ikke var ødelagt af konflikten. De har fået t-shirts og informationsmateriale fra Københavns lærerforening, der i de kommende dage vil arbejde fælleskab for kommunens lærere.

Publiceret Senest opdateret
Hos KLF blev der fra morgenstunden delt informationsmateriale ud til tillidsrepræsentanterne.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Kvalitet eller discount"

Sådan lød spørgsmålet på t-shirtsene som lærene fra Blågård Skole på Nørrebro iførte sig fra morgenstunden på den første dag i KL-s lockout af landets lærere.

Humøret blandt lærerne var ikke helt til rotterne måske på grund af indstillingen fra skolens forældre.

"Forældrene kommer med the, og vi føler i det hele taget, at der er en stor opbakning", siger skolens tillidsrepræsentant, Tine Engstrøm, før hun understreger, at lærerne på skolen hellere vil undervise end konflikte. På skolen er der pasning for eleverne i 0. og 1. klasse, mens resten af undervisningen er aflyst.

I dag er der samlet program for alle lærerne i Københavns Kommune, der skal mødes i Valby-hallen. Men de næste dage, skal lærerne mødes lokalt i byens forskellige distrikter og koordinere lokale indsatser.

Materiale fra KLF De t-shirts som lærerne fra Blågårdskole og andre lærere rundt om i København kan iføre sig fra morgenstunden stammer fra den lokale kreds Københavns lærerforening. Her fortæller kredsformand Jan Trojaborg, at det drejer sig om at give lærerne en følelse af fællesskab.

"Vi får en opgave i at lave noget for de enkelte distrikter, men også noget fælles. Så de enkelte skoler ikke føler, de står alene", siger Jan Trojaborg. Til mødet i Valbyhallen i dag, kommer Dennis Kristensen formand fra FOA og holder tale.