Debat
0   216

Kritik af artikel i Folkeskolen

Jeg ønsker med dette indlæg at kommentere jeres artikel angående Iben Bjergbæk i Folkeskolen nummer 22/2012.

Jeg er blevet svinet til og skrevet usandt om. Det er efter min mening ikke i orden at skrive sådanne usandheder. Men I er åbenbart blevet informeret forkert. Jeg hverken kan eller vil bare lade stå til længere.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg er Ibens far og har fælles forældremyndighed over hende. Jeg har aldrig meldt ud, at der ikke er plads til Iben i mit liv, tværtimod. Det er Ibens mor, der gang på gang har sagt: »Jeg synes, vi skal stoppe samværet!«

Vi har altid villet Iben, men har aldrig fået lov af hendes mor. Iben har hos os en halvlillesøster, som Iben var rigtig glad for, men dette forhold har Ibens mor valgt ikke skal plejes. Vi mener, der er synd, at Iben ikke må have lov til at have søskende, det er bare en af de goder, hendes mor fratager hende.

Jeg er ikke ekspert i børneopdragelse, men jeg har valgt ud fra min overbevisning, at jeg ikke vil slås med Ibens mor. Jeg mener ikke, at jeg skal hive i den ene arm af Iben, og Karina skal hive i den anden. Jeg har derfor sagt til Iben flere gange, at vores dør altid vil stå åben for hende, og dette står jeg ved!


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ