Debat
3   259

Svar til Elisabeth Rift

Danmarks Lærerforening har brugt mange kræfter på at dokumentere de massive besparelser, der er gennemført i folkeskolen, eksempelvis at der er sparet næsten tre milliarder kroner i løbet af få år, og antallet af lærerstillinger er reduceret med cirka ti procent, mens elevtallet er faldet med to procent.

Vi har fulgt hele inklusionsdagsordenen tæt og dokumenteret, at mange kommuner har brugt denne til en ren spareøvelse. Halvdelen af kommunerne har end ikke lavet en plan for, hvordan de vil løse opgaven, som de overtog 1. august. Vi har gennem undersøgelser blandt lærere og forældre dokumenteret, at udfordringen i mange tilfælde helt og holdent overlades til den enkelte lærer.

Artiklen fortsætter under banneret

Det vil vi alt sammen blive ved med, men samtidig vil vi give vores bud på, hvad politikerne bør medtage i en kommende reform. Det var det, vi gjorde med vores annoncer i aviserne. Det ene udelukker ikke det andet.

Anders Bondo Christensen, formand for DLF


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ