Debat

Uinspirerende oplæg fra 
skolelederne

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

At få ting til at ske.

At skabe synergi og arbejdsglæde - det er en personaleleders fornemste opgave. Jeg har kigget i skoleledernes inspirationshæfte og må desværre konstatere, at jeg sjældent har set et så uinspirerende oplæg til dialog og personaleudvikling.

Hvad vil en skoleleder opnå ved at gennemgå denne endeløse række at iagttagelsespunkter? Er det sandsynligt, at en lærer vil føle sig opløftet og inspireret ved at blive vurderet med så detailorienterede og fejlsøgende briller?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kære skoleledere - brug dog jeres tid fornuftigt! Vil I virkelig skabe forandring, må I have en anden tilgang til ledelse end skoleledernes inspirationshæfte. I må blive dygtige til at se den enkelte medarbejders styrke og dygtige til at vise jeres medarbejdere, at I ser og anerkender den professionelle faglighed.

Behov for udvikling