Corona
1   19

2.822 lærere testede positiv i årets første uge

Der var lige så mange nysmittede lærere i løbet af årets første uge, som der var lærere, der testede positiv i løbet den sidste uge i 2021. I årets første uge var der samtidig over 12.000 lærere, som fik deres 3. vaccinestik.

2.822 ansatte i grundskolen testede positiv for coronavirus i sidste uge. Det er én færre end antallet af nysmittede lærere ugen før, der var den sidste uge i 2021.

Det viser de nyeste brancheopdelte smittetal fra Statens Serum Institut, der bliver opdateret én gang om ugen.

Artiklen fortsætter under banneret

Skolerne åbnede efter en periode med onlineundervisning og juleferie onsdag i sidste uge. De nyeste smittetal giver derfor formentlig endnu ikke et fyldestgørende billede af smittesituationen på skolerne efter genåbningen.

Andelen af nysmittede lærere er 0,07 procentpoint lavere end ugen før. Det skyldes, at den samlede gruppe af ansatte på landets grundskoler er vokset i den seneste opgørelse.

23,1 procent af lærerne er eller har nu været smittet med corona. Det er 5,3 procentpoint flere end andelen af personer i den samlede befolkning, der er eller har været smittet.

I den forgange uge fik 12.427 af den samlede gruppe på 115.033 ansatte i grundskolen deres 3. vaccinationsstik. Dermed er andelen af lærere med et boosterstik nu oppe på 67,1 procent.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ