Lærer til lærer
7   13

Nyuddannet lærer: Hvad er dit råd til mig?

Efter sommerferien starter mit nye lærerliv. På trods af gode karakterer og vellykkede praktikforløb er jeg hamrende nervøs!

Jeg ved godt at læreruddannelsen kun er en brøkdel af det pensum man skal kende for at blive en god lærer. Der er så meget at lære af virkelighedens konflikthåndteringer, misforståelser, fejltolkninger, relationsarbejde, osv., osv. Derfor er jeg også færdig med at studere på læreruddannelsen - jeg glæder mig til at møde en masse skønne unger og bruge noget af alt det jeg har lært!

Efter sommerferien starter mit nye lærerliv. På trods af gode karakterer og vellykkede praktikforløb, gør de mange historier om stress og manglende vejledning mig meget usikker. 

Derfor spørger jeg dig: Hvad er dit bedste råd til mig som nyuddannet? Hvilken opdagelse eller erfaring står tydeligst for dig, da du var ny på lærerværelset?

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
460 andre er allerede tilmeldt