Hovedstyrelsesvalg 2021
0   6

DLF-valg: 10 procent af lærerne har stemt

Lige da valgstedet åbnede på dlf.org mandag morgen, strømmede 4000 lærere og børnehaveklasseledere ind for at stemme, men siden er valgdeltagelsen gået noget i stå. De fire kandidater holder valgmøde i dag - er der noget, du vil spørge dem om?

Der er 53809 DLF-medlemmer, der er stemmeberettigede til valget, nemlig de aktive lærere og børnehaveklasseledere, da det er en af deres 18 pladser, der er blevet ledig i utide. I skrivende stund har 5328 af dem været på nettet for at stemme på en af de fire kandidater, så det er meget tæt på 10 procent af medlemmerne. Valget slutter på onsdag den 10. marts kl. 16.

De fire kandidater, Janne Riise Hansen, Lars Buur Holmboe, Pia Henriksen og Pia Jessen, har i fællesskab arrangeret offentligt valgmøde online i eftermiddag kl. 16. Alle er velkomne til at deltage, og journalist på Folkeskolen Maria Becher Trier er moderator. Hvis du har et spørgsmål, redaktionen skal tage med til de fire kandidater, så skriv det i kommentarsporet nedenfor, så vil vi stille så mange som muligt af spørgsmålene videre til kandidaterne.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ