Folkeskolen.dk tager læsernes spørgsmål med til dagens pressemøde

Hvad vil du spørge statsministeren om?

Statsminister Mette Frederiksen har indkaldt til et pressemøde om corona-situationen i Danmark kl. 17.30 i dag. Folkeskolen.dk vil være til stede med de bedste spørgsmål fra vores læsere. Hvad synes du, vi skal spørge om?

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Tidligere i dag præsenterede blandt andre undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil planen for en delvis genåbning af Danmark ved et pressemøde. Sidst på eftermiddagen står statsminister Mette Frederiksen klar til at møde pressen, og en journalist fra folkeskolen.dk vil deltage. Vi vil tage læsernes bedste spørgsmål med til mødet, så skriv i kommentarfeltet, hvad du synes, vi skal spørge om.

Delvis skolegenåbning - som eksperterne har anbefalet

På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvem der vil deltage i pressemødet ud over statsministeren, og reglerne er sådan, at hver journalist må stille to spørgsmål. Vi forbeholder os ret til at fravælge alle spørgsmål til personer, som ikke er tilstede og spørgsmål, der ikke handler om grundskolen og/eller lærernes situation.

Vi vælger spørgsmål i dag klokken 15.30.

Læs mere

Læs hele aftalen her