Corona
17   19

Hvad vil du spørge statsministeren om?

Statsminister Mette Frederiksen har indkaldt til et pressemøde om corona-situationen i Danmark kl. 17.30 i dag. Folkeskolen.dk vil være til stede med de bedste spørgsmål fra vores læsere. Hvad synes du, vi skal spørge om?

Tidligere i dag præsenterede blandt andre undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil planen for en delvis genåbning af Danmark ved et pressemøde. Sidst på eftermiddagen står statsminister Mette Frederiksen klar til at møde pressen, og en journalist fra folkeskolen.dk vil deltage. Vi vil tage læsernes bedste spørgsmål med til mødet, så skriv i kommentarfeltet, hvad du synes, vi skal spørge om.

På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvem der vil deltage i pressemødet ud over statsministeren, og reglerne er sådan, at hver journalist må stille to spørgsmål. Vi forbeholder os ret til at fravælge alle spørgsmål til personer, som ikke er tilstede og spørgsmål, der ikke handler om grundskolen og/eller lærernes situation.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi vælger spørgsmål i dag klokken 15.30.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ