Udviklingen i andel smittede blandt henholdsvis ansatte i grundskolen, i undervisningssektoren generelt og i hele den danske befolkning. Kilde: Statens Serum Institut

838 skoleansatte testet positive på en uge

838 ansatte i grundskolen fik i sidste uge besked om, at de har covid-19. Det er dobbelt så mange som ugen før, viser Statens Serum Instituts opgørelser. Statsministeren har indkaldt til pressemøde om coronasituationen kl. 18.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Coronasmitten stiger i samfundet generelt, og i dag satte smittetallene på ny rekord med 3.692 covid-19-positive test på et døgn.

Men hvor smittetallet i Danmark steg med godt en femtedel fra uge 49 til uge 50, blev det fordoblet blandt lærerne. 2,9 procent af de ansatte i grundskolen har nu været testet positive for corona mod knap 2 procent af danskerne samlet set. 

DLF: Lyntest på skoler kan sikre fysisk undervisning 

Læs mere

SSI's opgørelse af covid-19-smittetal forundervisningssektoren