Anmeldelse Skønlitteratur
0   32

Elementært spændende historie

Mystik og kamp mod onde ånder danner rammen om en ny serie, der nok skal få mellemtrinnet til vende siderne.

Tyvefældens forbandelse

Fakta


Titel
Tyvefældens forbandelse

Forfatter
Kasper Hoff

Pris
150

Sider
192


Bogen foræres gratis til børn i alderen 9-12 år, som møder op hos en boghandler i Verdensbogugen fra den 5. til 12. september. På Saxo.com og Bog-ide.dk kan bogen gratis downloades som lydbog i samme periode

Serie
Samlingens Vogter

Forlag
Gyldendal

Under nedlukningen i foråret læste 33 procent af de voksne danskerne mere, end de plejer, og 20 procent mente, at de ville læse mere herefter, viser en undersøgelse foretaget af internetboghandlen Saxo. Nu handler det om at fastholde læselysten – også blandt børnene. Derfor deler mange af landets boghandlere "Tyvefældens forbandelse" ud helt gratis i Verdensbogugen 5. til 12. september 2020.

Artiklen fortsætter under banneret

Og godt for det, for "Tyvefældens forbandelse" er en velfortalt og elementært spændende historie. Hovedpersonen Kevins familie er sammenbragt med papfar Henrik og papsøster Kaya, sidstnævnte får Kevin i øvrigt et fint og varmt forhold til. Kevins storesøster Sophia er mere vanskelig og utilnærmelig, og det bliver da også hende, der sender handlingen ud i det ekstreme, idet hun ikke kan holde fingrene fra en lille æske, Kevin arver fra en afdød grandonkel. Hun sælger skrinet videre og lukker også en farlig ånd ud, og det gør hende dødssyg, og så må Kevin tage affære.

Kevin var i øvrigt i gang med en shamanuddannelse hos grandonklen, lige inden grandonklen døde, og nu skal det vise sig, hvad han har lært, for ellers vil Sophia dø. Det bliver en sindsoprivende drømmerejse sammen med Kaya og en gruopvækkende kamp i underverdenen med en kæmpeedderkop, den onde ånd, der har stjålet Sophias sjæl. Kasper Hoff forstår om nogen at skrue en spændende handling sammen. Hold da op!

Næste bind i serien hedder i øvrigt "Kattene fra Ægypten" og er allerede udkommet. Det har også Kevin og Kaya i fokus.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Netværket for danskundervisning er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Dansklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
3.444 andre er allerede tilmeldt