Skolepolitik
5   8

Børnehaveklasse planlagde omdiskuteret hilsen til statsministeren

I 21 Søndag på DR fulgte et kamerahold Mette Frederiksen på besøg på Stolpedalsskolen i Aalborg. Her blev statsministeren modtaget med ordene "Danmarks bedste statsminister" råbt i kor af 0.C på skolen. Hun fik også overrakt en blomst. Det er blevet kritiseret af flere politiske modstandere og debattører. Ifølge skoleleder Merete Christel Overgaard var modtagelsen planlagt i samarbejde mellem børnene og klassens lærer. "Det var i et samarbejde, hvor de har talt om, hvad man kunne sige. Og så har der selvfølgelig været en voksen til at koordinere det", siger hun til DR.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
600 andre er allerede tilmeldt