Vinterferie i Beijing

Oplev Beijings store seværdigheder og den spændende kinesiske hverdag på læserrejse med Albatros Travel 8.-16. februar

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den lokale befolkning fejrer netop det kinesiske nytår, mens gruppen er i Kina. Deltagerne kommer til at vandre på Den Kinesiske Mur og gå på Den Himmelske Freds Plads, vi besøger Den Forbudte By, Sommerpaladset, Himlens Tempel, Lama Tempel, Maos Mausoleum, Ming-gravene og en masse andre seværdigheder.

Den kinesiske hverdag kommer vi blandt andet til at opleve ved besøg hos kineserne i en lokal landsby og i en gade, en såkaldt hutong, i Beijing.

Vi bor på et godt turistklassehotel med en central beliggenhed.

Turen ledes af en Albatros-rejseleder med indgående kendskab til Kina.

Fakta om rejsen. Rejseterminen er 8.-16. februar 2008. Prisen per person i dobbeltværelse: 8.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 990 kroner.

Med i prisen: Flyrejse København-Beijing tur/retur med Finnair via Helsinki, måltider på flyet. Alle flyskatter og -afgifter. Transport, udflugter og entréer ifølge program. Dansk rejseleder og engelsktalende lokalguide. Indkvartering på godt, centralt turistklassehotel. Morgenmad dagligt, frokost dag 2, 3, 4, 5 og 6 samt middag dag 2, 3, 4, 5 og 8. |

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS1

Powered by Labrador CMS