Hold vinterferie i Andalusien

Dyk ned i Andalusiens storslåede historie og oplev den levende nutid med månedsmagasinet Undervisere, Folkeskolen og Albatros Travel 11.-17. februar

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Andalusien er Spaniens hjerte. Intet andet sted i landet findes en så spændende historie og en så levende sjæl. Kulturen er præget af forskellige folkeslag som fønikere, romere, maurere og sigøjnere, der alle har været med til at påvirke den farverige sydspanske kultur.

Vi oplever fortidens storhed på steder som det fortryllende palads Alhambra, Granadas stolthed, og den smukke storby Málaga, der er kunstneren Picassos fødeby. Vi bevæger os ind på livet af Andalusien, ind i landet, hvor små hvide byer lever upåvirket af det hektiske liv ved Costa del Sol. Som kontrast tager vi til Gibraltar, der med sine pubber og bobbyer er en helt anden oplevelse end de spanske småbyer.

Spaniens sydkyst kaldes Solkysten, og her skinner solen mindst 300 dage om året, og regionen er Europas varmeste.

Vi bor på Hotel JimeSol i kystbyen Nerja lidt øst for Málaga for foden af bjergkæden Sierra de Almijara.

Fakta om rejsen. Rejseterminen er 11.-17. februar (uge 7). Prisen per person i dobbeltværelse: 6.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 800 kroner.

Med i prisen: Flyrejse København-Má-laga tur/retur med Sterling, alle flyskatter og -afgifter. Dansk rejseleder og lokalguide i Granada. Transporter og udflugter ifølge program. Indkvartering på Hotel JimeSol i Nerja med morgen- og aftensmad samt tapasfrokost i Cómpeta. |

Rejsen bestilles hos Albatros Travel på telefon 3698 0000. Oplys rejsekode LR FS1.