Anmeldelse

Thomassoft Diagnostisk Test & Analyse System

Thomassoft Diagnostisk Test & Analyse System

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Thomassoft Diagnostisk Test & Analyse System er et it-baseret test- og analysesystem, som blandt andet henvender sig til folkeskoler. Systemet giver mulighed for at udvikle egne test efter et afsluttet undervisningsforløb.

Fakta:

Titel: Thomassoft Diagnostisk Test & Analyse System

Pris: 3.748,75 kroner

Type: Internet

Forlag: Thomassoft Aps

Man udfærdiger og opretter selv testene elektronisk, og elevernes besvarelser analyseres automatisk. Det indeholder således ikke færdige test. Anvendeligheden er at få et overblik over viden og faktuelle kundskaber via afkrydsningssvar. Der er ikke mulighed for, at eleverne kan komme til at svare mere problemløsende eller reflekterende.

Det er noget misvisende at tale om diagnostiske test, men er man til at bruge fakta- og færdighedstest indimellem, kan man få lettet arbejdsgange og overblikket over resultaterne ved hjælp af systemet. Måske kommer man så i virkeligheden til at bruge mindre tid på denne type test. Alle resultater behandles nemlig automatisk og vises i overskuelige udskrifter, der med det samme giver et overblik over den enkelte elevs præstation eller klassens præstation som helhed. Ved udarbejdelsen af testen arbejdes der både med generelle egenskaber for opgaven, for eksempel hvad det er for et område man ønsker at teste, og med mere opgavespecifikke egenskaber, eksempelvis multiple choice, lydklip, billedklip med videre.

Benyt dig af de 60 dages gratis prøvetid og gå ind og leg lidt med systemet.