Debat

Lærerlockouten og limpinden

"Lærerlockouten og limpinden. Liv, leg, lyst og læring". Nyt essay som ebog. Download det frit og umiddelbart ved klik på nedenstående link.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Essayet downloades på én gang i de tre formater epub, mobi (Kindle Content) og pdf (Adobe Acrobat Document), så det kan læses på computer, tablet, iPad, iPhone, smartphone, ebogslæser eller kindle.

Efter klik på nedenstående link klik da på ”Åbn” for at læse med det samme. Klik på det ønskede format at åbne og læse det i: epub, mobi (Kindle Content) eller pdf (Adobe Acrobat Document). Eller: Klik på ”Gem som” og gem zip-filen med de tre udgaver af essayet på computeren eller anden læseenhed.

http://nordosten.dk/Laererlockoutenoglimpinden9788791493409.zip

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS