En 36-årig ansat på Karensmindeskolen i Støvring er sigtet for at have optaget elever i omklædningsrummet.
En 36-årig ansat på Karensmindeskolen i Støvring er sigtet for at have optaget elever i omklædningsrummet.

36-årig sigtet i sag om overvågning i omklædningsrum

Fredag morgen anholdt politiet en mand 36-årig mand og sigtede ham for at have overvåget elever i omklædningsrum på Karensmindeskolen i Himmerland.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 4. februar modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra Karensmindeskolen i Støvring om et fund af en rygsæk i et omklædningsrum, der indeholdt noget overvågningsudstyr.   "Vi indledte straks en efterforskning af sagen, og det er i forbindelse med dette efterforskningsarbejde, at vi finder data med blandt andet optagelser af nogle elever fra skolen, der er ved at klæde om," siger lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen i en pressemeddelelse.

En 36-årig mand, der er ansat på skolen, blev fredag morgen anholdt i sagen. Han er blevet afhørt af politiet og er bagefter blevet løsladt. "Men vi opretholder naturligvis sigtelsen mod ham, og vores efterforskning i sagen fortsætter i den kommende tid", siger Frank Olsen, der af hensynet til netop denne efterforskning ikke kan udtale sig i detaljer om sagens enkeltheder.

Vicepolitiinspektøren fremhæver dog, at der på nuværende tidspunkt ikke er tegn på, at der er sket delinger af noget af det beslaglagte materiale.

"Det, vi kan sige, er, at der nu ligger et stort efterforskningsarbejde foran os. Vi er i fuld gang med at danne os et overblik over sagen, dokumentere forholdene og kortlægge de spor, blandt andet de tekniske spor, der måtte forefindes", fortsætter Frank Olsen i pressemeddelelsen

Han understreger til slut, at hvis politiet i det beslaglagte materiale identificerer nogle personer, så vil de og deres forældre blive kontaktet.

Powered by Labrador CMS