Thomas Gyldal Petersen blev i går genvalgt til posten som formand for KL's Børn og Undervisningsudvalg

Thomas Gyldal fortsætter som KL's skoleformand

KL har præsenteret sin nye bestyrelse for 2022-2026 med Martin Damm (V) som ny formand. Thomas Gyldal Petersen (S) og Michael Ziegler (K) fortsætter på deres poster.

Publiceret

Herlevs socialdemokratiske borgmester Thomas Gyldal Petersen fortsætter fire år mere som formand for KL's Børn og Undervisningsudvalg.

Udvalgets næstformand bliver Morten Thiessen (K), der er rådmand for Børn og Unge i Aalborg Kommune. Sidstnævnte overtager posten fra Jens Ive (V), der er borgmester i Rudersdal Kommune.

Det skriver KL i en pressemeddelelse i forbindelse med, at KL kunne præsentere sin nye bestyrelse på KL's kommunalpolitiske topmøde.

Ikke overraskende overtog borgmester i Kalundborg Martin Damm (V) formandsposten fra Jacob Bundsgaard (S), som fortsætter som næstformand. Martin Damm var også KL-formand fra 2014 til 2018.

”Jeg ser frem til, at vi sammen skal kæmpe for at skabe de bedst mulige rammer for, at kommunerne kan levere god velfærd til danskerne. De kommende år vil store dagsordener fylde; en sundhedsreform, mere frihed til kommunerne, presset på det specialiserede sundhedsområde, et begrænset økonomisk råderum og høje forventninger og måske vigtigst af alt – hvordan vi skaffer hænder nok til at løse de store velfærdsopgaver. Der bliver nok at se til, og jeg glæder mig til at skulder ved skulder med det nye hold”, siger Martin Damm.

Borgmester i Høje-Taastrup Michael Ziegler (K) fortsætter som formand for Løn- og Personaleudvalget.

Powered by Labrador CMS