Anmeldelse

Godt atlas til mellemtrinnet

"GO Atlas" er et kvalitetsmateriale, hvor der præsenteres en række kultur- og naturgeografiske elementer, der giver overblik i forhold til Danmark, Norden, Europa og hele verden. Det har klart sin berettigelse, også i en digital tidsalder.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

”GO Atlas til mellemtrinnet” er nu udkommet i anden udgave. Det nye atlas har stadig, som førsteudgaven fra 2008, en meget gennemtænkt, god og overskuelig opbygning, der tydeliggør den geografiske viden og skaber god grobund for anvendelse i den daglige undervisning. Materialet giver fin indsigt i, hvordan de forskellige kort skal læses og forstås, og hele tiden i en faglig sammenhæng, hvor eleverne på mellemtrinnet er den tydelige målgruppe.

Fakta:

Titel: GO Atlas til mellemtrinnet

Pris: 125

Sider: 67

Forlag: GO Forlag

I denne anden udgave af "GO Atlas" er en række nye elementer med i materialet: nye kort, nye eksempler på målestoksforhold, nye landskabskort og nye velvalgte fotos. Der findes også opdateret kartografi og opdateret flagoversigt

"GO Atlas" er et klart kvalitetsmateriale, hvor der præsenteres en række kultur- og naturgeografiske elementer, der giver et fagligt overblik i forhold til Danmark, Norden, Europa og hele verden. Atlasset er også tænkt som elevens eget atlas, og derved bliver det et yderst anvendeligt arbejdsredskab i den daglige undervisning i geografi og i de andre fag, der er relateret til naturfagsområdet.

Atlasset præsenterer korttyper, forklarer signaturer og målestoksforhold og visualiserer geografiske fænomener via fotos, der giver eleverne en meget præcis faglig indsigt. Sidst i atlasset findes et yderst brugbart register.

Alle kort findes også digitalt i GO Kort, der kan købes via et abonnement. Kortene kan være et supplement, da der stadig er meget mere at hente ved et vægkort eller et atlas mellem hænderne – det giver overblik og stor faglig forståelse.

”GO Atlas til mellemtrinnet anden udgave” kan og skal bestemt anbefales til alle geografilærere og deres elever på mellemtrinnet.

Powered by Labrador CMS