Anmeldelse

USA
USA

Anbefales på det varmeste

Med de tre bøger kommer man godt rundt i det store land. Et fund til prisen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den eneste tilbageværende supermagt USA! Skal man vide noget om det land? Ja, helt klart - ganske som man bør vide noget om andre lande.

Fakta:

Titel: USA

Forfatter: Svend Skovmand, Anne Weimar

ISBN: 9788772710747

Sider: 96

Type: 1: Geografi

Forlag: Forlaget Hedeskov

ISBN: 9788772710754

Sider: 96

Type: 2: Hverdag

ISBN: 9788772710761

Sider: 96

Type: 3: Historie og politik

Nu er der kommet et ”værk” til overbygningen, som dækker geografi, historie, politik og hverdagen. De tre bøger er udstyret med et fyldigt stikordsregister, som gør det særdeles anvendeligt for eleverne. Desuden er bøgernes layout fremragende.

Fornemmelsen med at sidde med en bog i hånden frem for at surfe på internettet skal man ikke undervurdere. Bøgerne skal og kan bruges i mange fag, enten hver for sig eller tværfagligt. Og projektopgaven skriger nærmest på sådanne bøger.

Forfatternes navne er lig med kvalitet, og i det her tilfælde kvalitet til fornuftig pris, som gør, at man bør slå til og købe alle tre sæt bøger og ikke nøjes med et af sættene. Tre klassesæt giver en helstøbt fornemmelse af, at man kommer hele vejen rundt om landet i alle dets aspekter.

Man kan naturligvis argumentere for, at tiden løber fra at have mange ”værker” stående på skolens bibliotek. Fremtiden er sikkert abonnement på diverse fagportaler eller E- bøger, på grund af at bøger jo bliver forældet hvad angår tal og så videre. Indtil vi når helt derhen, vil jeg helt klart anbefale disse bøger på det varmeste.

De giver eleverne et dybt og fantastisk indblik i USA’s historie. På mange måder er det så godt skrevet, og billederne er så gode, at man enten føler, at man selv er der, eller man får gensynsglæden, hvis man har været det pågældende sted.

Powered by Labrador CMS