Anmeldelse

Nu kan de lære det

Nu kan de lære det

Klik for at skrive manchettekst.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Måske har du allerede set Tv2-programserierne "Skolen - verdensklasse på 100 dage" og "Plan B". Hvis du har det, så ved du allerede, hvad denne håndbog - henvendt til forældre - handler om, nemlig læringsstile og mangesidig intelligens. Sammen med Hans Henrik Knoop har Svend Erik Schmidt udviklet et elektronisk evalueringsværktøj til evaluering af trivsel og læring i skolen (www.godskole.dk), der har været en del af grundlaget for forsøgene i tv-programmerne og i denne bog.

Fakta:

Titel: Nu kan de lære det

Forfatter: Svend Erik Schmidt

Pris: 104 kroner

Sider: 64 sider

Type: Bog

Forlag: AlineaTv2

Forældre vil gerne følge med i deres børns liv. Skolen og dens lærere i dag ved meget om, hvordan mennesker lærer og forstår på forskellige måder, og der er blevet udviklet nogle forskellige pædagogiske midler til, at skolearbejdet kan være både sjovere og mere lærerigt på samme tid. Dette er bogen, hvor forældrene kan få konkrete anvisninger til at finde deres barns styrkesider og få ideer til, hvordan de kan hjælpe deres barn med skolearbejdet.

Desuden er der en nem og overskuelig introduktion til begreber om læringsstile og mangesidig intelligens, og bogen indeholder ideer til, hvordan man med udgangspunkt i projektet på Gauerslund Skole kan arbejde med metoderne. Og skulle der nu sidde en førsteårslærerstuderende eller en anden, der gerne lige vil have det hele repeteret kort og enkelt, inden de skal fortælle om det på et forældre­møde eller som introduktion til elever, er dette også en bog, som enhver lærer kan have fornøjelse af at kende.