Det glemte Anatolien og Frygien

Tag på kulturrundrejse til Tyrkiet fra 20. til 31. august.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Folkeskolen og Team Benns kulturrejse går gennem Tyrkiets historie, kultur og hverdag. Det nutidige og moderne Tyrkiet med dets vidunderlige klima byder på forhold, der gør det nemt, behageligt og sikkert at rejse i landet, og vi møder en ualmindelig venlig, hjælpsom og gæstfri befolkning. Denne rundrejse er en enestående mulighed for at kombinere eventyr og ferieoplevelser med interesse for kultur, historie og arkæologi.

Pris per person i dobbeltværelse: 11.990 kroner. Tillæg for eneværelse: 2.690 kroner.

Med i prisen: Flytransport tur/retur København - Istanbul med Turkish Airlines. Indenrigsfly i Tyrkiet. Alle kendte lufthavns- og flyafgifter. Udflugter, transport og entréer ifølge programmet. 11 nætters indkvartering på firestjernede og hyggelige boutique-hoteller. Morgenmad dagligt, ti gange frokost, syv gange aftensmad. Engelsktalende lokalguider og dansk rejseleder.

Information og bestilling: Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Team Benns telefon 65 65 65 60, asien@team-benns.com. Rejsekode: FO.

Denne specialrejse er for læsere, der ikke er bundet af skolens ugeskema. Læs dag til dag-programmet på folkeskolen.dk